Hallo!


Leuk dat je mijn website bezoekt. Ik ben Elles Rodenburg, creatief ontwerper en getrouwd met de liefde van mijn leven en moeder van drie prachtige dochters.

 

Vanuit mijn studio ontwerp ik authentieke illustraties en dessins voor de meest uiteenlopende producten en opdrachtgevers.

Creativiteit komt tot bloei in handgetekende en geschilderde illustraties die verder uitgewerkt worden tot digitale prints en dessins voor artikelen als interieuraccessoires, wandposters, papierwaren, tassen, behang en textiel.

 

Mijn ontwerpen zijn vaak een reflectie van mijn liefde voor kleur, natuur, fotografie, oude ambachten en antieke elementen. 

Ik laat mij graag inspireren door de rijke historie van verschillende patronen en kunststijlen van over de hele wereld en uit voorgaande eeuwen. 

 

Creativiteit is voor mij een manier om mijzelf uit te drukken en ik wil graag anderen inspireren om creatief te zijn. Door te zijn wie je werkelijk bent kun je jouw unieke plaats in de wereld innemen op de manier waarop alleen jij dat kunt doen. Mooie dingen creëren is een bijzondere taak.

Mijn visie is dat mijn werk verbindt, inspireert, schoonheid en iets waardevols brengt in het leven van mensen.

- mijn favorieten -

print & patterns - fotografie - interieur - oude ambachten - macramé - antiek  

kleur - natuur - illustraties - Parijs - citytrips - chocola - thee - lavendelvelden - gingko - bloemen, planten en kruiden - gemberpotten - oude deuren

© 2020 Elles Rodenburg all rights reserved | Algemene voorwaarden  |  Privacypolicy  

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram